' Halla Hallegårde '

'En inte helt normal brud som gett sig in på sitt livs projekt'

Ohh..

Kategori: Allmänt

Hej.. Haft en rätt pissig vecka, hänt mycket som inte är så speciellt roligt faktiskt.. Därför har jag inte känt för att skriva här, kände att jag behövde en liten paus från allt och bara fokusera på det som är positivt och viktigt..
Vill inte och kommer inte avslöja någonting mer, inte just nu iallafall..
Hope you get it!
Men till det roliga som hänt! :
Igår var jag med pappa i stan och köpte bil, var kul att få vara med och bestämma lite åtminstone! Sen gick vi på stan en sväng och jag hittade lite kläder, en väska, och lite nagellack. Har fortfarande kuponger att handla upp!

Inte nog med det så har jag fått mina naglar fixade någorlunda, skönt! :)Tänkte ha en dagens blogg som plåster på såren för er läsare ;)
Vinnaren kommer alltså utses imorgon eftermiddag/kväll... Vet inte riktigt än när man har tid att titta till ;)
Hemma!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen efter mötet i stan.. Ska strax in till vår kära granne som hade något på hjärtat, undrar vad?Här är iaf dagens outfit..

Vi hörs lite senare, och så ska jag svara på lite kommentarer tänkte jag..
Vill bara ge er lite info om att jag snart tänkt ha lite bloppis, förhoppningsvis! ;)
Så håll utkik så kanske ni hittar något fynd..

Puss på er!

God morgon kära vänner.

Kategori: Allmänt

Åh vad jag är trött, är inte alls morgonpigg längre som jag varit förut.. Tror dessutom att jag börjar bli lite sjuk.. Jävla Sverige! Kom hit med värme från typ afrika? Ska snart in till stan, först äta frukost och göra mig lite i ordning bara.. Sen blir det möte.. Hör av mig mera när jag kommer hem..
(Bild från Rhodos)

Puss!