' Halla Hallegårde '

'En inte helt normal brud som gett sig in på sitt livs projekt'

Hemma idag.

Kategori: Allmänt

Idag får det bli en dag på soffan. Huvudet är inte riktigt med... Får se om jag ska jobba imorgon. Får vila upp mig idag iallafall. MEN! Nog om det.. Imorse blev det en lätt frukost bestående av fil & kokoschips. Har haft fundering över att göra en sorts müsli, eftersom det är så enkelt att äta om man känner sig stressad eller att man inte är så hungrig just på morgonen. Annars i vanliga fall blir det mycket ägg, med majonäs såklart! Både på längden och tvären. Har nog aldrig ätit såhär mycket ägg som jag gör nu. Varje gång jag är i affären och ska handla ägg blir det minst 2 stora paket! OCH det tar slut på ungefär en vecka kanske.. MEN det är nyttigt och gott!
Längtar som rackarns till vi själva kan få lite ägg ifrån våra höns. Ska bli riktigt kul!
 
Igår kväll lagades det zuccinilasagne. Smakar nästan identiskt med den vanliga man gör, men den här är faktiskt godare! 
 
 
(Lånad bild från google)
 
Nej, blir nästan hungrig av allt matprat..
 
Ha en bra dag alla! Själv ska jag kura ihop mig i soffan och se film resten av dagen tror jag.

.

Kategori: Allmänt

Ska berätta en sak! Började med LCHF den 31/8. Ätit det snart en månad. Det är fortfarande lite jobbigt att komma på nya frukost alternativ, vad man ska äta osv. Tror det är för man är van att komma hem sent efter jobbet, steka lite falukorv och så spagetti till.. Allt måste ju göras från grunden så man vet vad det innehåller. Men börjar komma in i det här nu! Och tycker det funkar så bra! Dock har jag inte vägt mig, dels för att jag inte äger en våg.. Men även för att jag har velat känna hur det känns och inte grubbla mig grön på alla siffror. Så jag vet inte hur mycket jag tappat. MEN! Jag känner det på byxor.. Även att mina andra kläder blivit "större". Och det bästa av allt, är att mina arbetsbyxor är sköna nu mera. Innan var dom tighta som jag vet inte vad... 
 
Ja, lite nytt om mig.. Kommer komma upp mer om LCHF också antar jag.  Oj vad jag kommer ha att skriva om. 
Ha en trevlig kväll!
 

Ny start!

Kategori: Allmänt

Hej på er! Längesen det blev ett inlägg här.. Hänt så oroligt mycket så vet inte var jag ska börja.. 
Men tänkte göra en ny start! Där det kommer handla om min & min sambos gård! Med våra djur, vårt hus, oss själva, och mycket annat!
 
I helgen köpte vi höns.. Genbanksanslutna Gotlandshöns.. Antar det kommer handla mycket om dom. Här är en bild förresten. 
Nu ska jag kasta i mig min frukost, sen blir det jobb!
Ha en bra dag allihopa!