' Halla Hallegårde '

'En inte helt normal brud som gett sig in på sitt livs projekt'

Trött mamma

Kategori: Allmänt


Just nu är Manfred i en utvecklingsfas där han fått för sig att sova dåligt på nätter, ha lite humörsvängningar o vilja vara nära hela hela tiden..

Så nu gäller det bara att vara igångsatt hela tiden och få all uppmärksamhet, gärna att man ska ligga o titta på honom tom när han sover. 😂 För så fort man tycker att nu sover han, nu kan jag gå på toa, så vaknar han.. 🤣

Inte konstigt att man verkar trött emellanåt.. 😉 


MEN! Jag ska inte klaga, för han har varit en väldigt förståndig bebis som förstod rätt snabbt att man ska sova om nätterna. Så har det bara varit att väcka mamma, äta lite o sen somna igen..

Idag roar vi oss med att skifta från att ligga på mage på golvet ovanpå ett täcke till att sitta i babysitter för att sedan ligga i sängen. 
Gärna titta på babblarna hundramiljoner gånger om, men inte samma avsnitt.. Då är de inte kul.. 😆

Nu börjar han bli lite uttråkad, så vi ska hitta på nått.. 😙

Här kommer lite bilder på oss från tidigare idag och äldre.. 😋

Önskar alla har en fortsatt trevlig dag! 


18 januari

Kategori: Allmänt


Idag var vi på min gammelmormors begravning. Har fortfarande svårt att förstå att hon inte finns längre. Hon har ju funnits i hela mitt liv.. Lärt mig massor med saker.

Hon är nog en av få som fått uppleva att ha fått barnbarns barnbarn.. Alltså, hon var ju min gammelmormor. Och blev gammel gammelmormor för Manfred. 

Här är en av de sista stunder vi träffade dig. Något som jag tycker är väldigt jobbigt med det här är att min bror miste sin bästa vän.. Hon har alltid ställt upp för honom.. Dom pratade minst en gång om dagen i typ 10 år.. Minns att så fort han inte hade ringt till henne så ringde hon mig för att fråga om jag hört något från Alexander. Han var hennes "bästis"."Gammel", vi kommer tänka på dig varje dag. Hoppas du har det bra i himlen bland alla garnnystan och kan se för att sticka och virka som du älskade. 

Vi älskade dig, och vi saknar dig! 

Vila i frid ❤️