' Halla Hallegårde '

'En inte helt normal brud som gett sig in på sitt livs projekt'

Självkänsla

Kategori: Allmänt

Som alla vet, så mår man mycket bättre när vi tycker att vi ser bra ut.. Inte sant?!
Det motsatta stämmer lika väl överrens.. & om du mår bra, så ser du faktiskt bättre ut.! Allt handlar inte bara om utseende, utan även självkänsla. Men bra självkänsla kan du bli snyggare.. Eller vad tycker ni? 
Många går efter utsidan, *suck*.. Jag är likadan. Men om du träffar tex en ny kompis, och han/hon är inte så snygg men SÅ CHARMIG så blir han/hon nästan automatiskt snygg? Eller?
 
Om du behöver förbättra din självbild eller bara fortsätta att känna dig vacker, försök att koncentrera dig på att hitta innovativa sätt för att öka din självsäkerhet och få dig att känna dig mer nöjd med dig själv.
Kanske är det dags att prova en ny sorts rött läppstift eller klippa ditt långa hår kortare. Vad du än bestämmer dig för, kom ihåg att det i slutändan bara handlar om vad som gör dig lycklig både på insidan och utsidan.
 
 

Snabb och lätt läppglans
Lägg på ett generöst lager med vaselin på dina läppar för en hållbar läppglans. Det förebygger även torra läppar och sprickor.

Solbränna
Aloe Vera gel på solbrända områden hjälper till att svalka av och läka.

Pösiga ögon och påsar under ögonen
Håll en metallsked under kallt vatten och håll sedan skeden mot den pösiga delen i åtminstone en minut. Ett annat tips är att lägga tepåsar med kamomill eller gurkbitar över dina ögon i ca 15 minuter och sedan skölja av väl med kallt vatten.

Torra läppar
Lägg till "läppborstning" till dina morgonrutiner genom att använda dig en mjuk tandborste eller en frottéhandduk. Lägg sedan på lite läppbalsam för att göra läpparna mjukare.

 

 
KOMIHÅG: Det enda som stoppar dig, är du själv..

KOMMENTARER:

 • Sevve- The sweetest bitch you've ever met säger:
  2012-11-22 | 19:40:21
  Bloggadress: http://sevve.blogg.se

  Hejsan snygging!

  Jag har börjat med Dagens Blogg för mina 3000-5000 läsare, och just nu är det en ny omgång, så in och anmäl dig, kan överraska med 2 eller fler den här gången för att mina läsare verkar gilla Dagens Blogg!

  Puss!

 • LindaViola - mamma till två! säger:
  2012-12-06 | 17:09:36
  Bloggadress: http://lindaviola.blogg.se/

  Självkänsla utstrålar säkerhet och trygghet, och även snygghet. Det är lite konstigt men så är det faktiskt!

  Känner ju själv hur man känner sig självsäker när man gjort i ordning sig och känner sig snygg. Likaså känner man sig ännu snyggare när man känner sig självsäker :) Som ett ekorrhjul ;)

Kommentera inlägget här: