' Halla Hallegårde '

'En inte helt normal brud som gett sig in på sitt livs projekt'

Ledig.

Kategori:

Dagen startade med att sätta igång pelletspannan. Den hade slocknat. Pelletsen hade tagit slut. Så gick ut och hämtade 4 säckar och hällde i. Går mycket nu när det är kallt.. Men det kommer ju bli bättre med tiden då vi dels kommer isolera alla rum och dels byta panna sen.

Är ledig idag. Så nu ska jag nog ta att städa upp lite här hemma efter allt strul utan vatten osv.. 

Även försöka diska o tvätta lite tror jag..

Igår hade vi en väldigt mysig dag iaf.. Vi var på Gotlandsrevy och tittade. Var riktigt roligt.. 😂 
Sen efter det åkte vi in till linds och tittade lite på växter o bara myste. Vi hade vår 2 års dag igår! Och den var helt perfekt! 👌 

Nu i veckan ska våra dörrar komma till sovrummet.. Isolering, reglar och gipsskivor kom förra veckan. Så snart kan vi börja med vårt sovrum! Ska bli riktigt kul att få det som vi vill ha det. Även att komma upp på ovanvåningen som för tillfället är obebodd..  

Kommer även få ett större vardagsrum här nere då vi kommer flytta vardagsrummet till vårt nuvarande sovrum. Det är ungefär dubblet så stort.. Och då är tanken längre fram att slå ner väggen mellan nuvarande vardagsrum och kök och bygga ett stort lantligt kök med en fin "matsalsdel". 

Man har mycket planer. Och man hinner säkert ändra sig hundra gånger! Men detta kommer bli vårt drömhem som får växa fram. 
Vi har mycket jobb framför oss, men vi ser charmen i detta hus. Och! Det går att leva och bo i tills dess att det blir vårt drömhem. 

Nu ska jag ut och ge hönsen vatten. Köpte en extra vattenbehållare så man kunde skifta nu när det bara fryser hela tiden. Så ställer in den frusna i pannrummet så tinar den fort. Funkar faktiskt bra. 

Hoppas alla får en fin dag!

Hörs säkert sen.

Kommentera inlägget här: